Wisseling van de wacht

Jasper ter Horst wordt per 1 maart 2021 de nieuwe directeur Soleo Business Unit Zakelijk. Hij volgt daarmee Remco Tiemes op, die aangegeven heeft de organisatie te gaan verlaten.

“We begrijpen de keuze van Remco en danken hem voor de goede samenwerking en het neerzetten van een solide B2B organisatie.“ licht Jac Vermeer, directeur Soleo Groep toe. “We zijn daarnaast blij met Jasper als directeur voor deze business unit. Met zijn kennis van de markt, de klanten en zijn bevlogenheid gaat hij de Business Unit Zakelijk naar een nog hoger niveau tillen.”

Ter Horst zegt zelf over zijn benoeming: “Dit is een mooie stap in mijn carrière bij een bedrijf waar ik al jaren met veel plezier werk. Soleo heeft een duidelijke strategie bepaald zowel binnen de consumenten markt als de zakelijke markt. Professionele contactcenters van nu met respect voor de (eind)klant en waardering voor de medewerkers en hun inzet. Daar bouw ik met mijn expertise op het gebied van de zakelijke markt graag verder aan mee.“

Remco geeft aan het bedrijf met enige pijn in zijn hart te verlaten, maar weet dat ‘zijn’ bedrijf in goede handen is binnen Soleo en met Jasper in de rol van directeur. In 2019 is Freshcall, de huidige Soleo Business Unit Zakelijk, overgenomen door de Soleo Groep en verhuisd naar een mooie nieuwe locatie in Velp. “Het is nu tijd om het stokje over te dragen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Jasper de dienstverlening zoals onze klanten van ons gewend zijn zal continueren.” Remco en ook Ilonka Tiemes blijven nog tot 1 mei bij de organisatie betrokken voor overdracht en advies en gaan zich daarna focussen op nieuwe activiteiten. Ze hebben genoeg ideeën en plannen voor de toekomst.

Benieuwd wat we voor uw klantcontact kunnen betekenen?
ContactSoleo Contact
Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2024 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie