Vergroot de omzet met Soleo!

U wilt met uw bedrijf inspelen op ontwikkelingen in de markt, marktaandeel winnen of uw marktpositie verder versterken. U wilt uw omzet vergroten en daarmee groei realiseren.

Het vinden en binden van nieuwe klanten, maar ook het behoud van en/of de extra verkoop aan uw bestaande klanten kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Hierbij is het van belang om onderscheidend te werk te gaan en uw klanten op een attractieve wijze aan te spreken. Soleo combineert verschillende communicatiekanalen  en zorgt  voor de optimale mix bij het benaderen van uw nieuwe of bestaande klanten. Door continu te monitoren, te testen, te meten en bij te sturen wordt uw verkoopcampagne optimaal uitgevoerd.  

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de obstakels en weten we waar de kansen liggen. Onze medewerkers gaan iedere dag vol energie aan de slag om uw bedrijf en portfolio onder de aandacht te brengen. We voeren het directe verkooptraject uit, maar denken ook actief mee over doelstellingen, procesoptimalisatie, reputatie en het vergaren van klantinformatie.

Soleo kan voor u de volgende activiteiten uitvoeren;

Wij verwerken persoonsgegevens

  • Acquisitie; het werven van nieuwe klanten
  • Retentie; het behoud van uw bestaande klanten
  • Winback: het terugwinnen van voormalige klanten
  • Up- en cross sell; de (bij)verkoop van producten en diensten bij nieuwe of bestaande klanten
  • Leadgeneration of leadnurturing; het genereren van waardevolle leads

Veel van deze activiteiten kunnen telefonisch tijdens zowel inbound – als outbound gesprekken plaatsvinden. Daarnaast maken wij ook gebruik van videocalls of bezoekafspraken.

Samen met u bespreken we graag wat relevant is voor uw klant, het beste bij uw organisatie past en wat de meest renderende oplossing is.

Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2024 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie