Het “kloppend hart”

Het “kloppend hart” van Soleo zijn onze agents die zich elke dag weer voor 100% inzetten voor onze opdrachtgevers en hun klanten.

Iedereen is welkom bij Soleo, ongeacht achtergrond, opleidingsniveau, geslacht, leeftijd etc. Wij zorgen ervoor dat de verschillende talenten van onze medewerkers aansluiten bij de wensen en eisen van de opdrachten.

Bij Soleo werken dagelijks 900 collega’s verspreid over 11 locaties. Het maakt niet uit in welke functie of in welk team, samen zijn wij verantwoordelijk voor waardevol klantcontact.

Soleo team

Het Soleo team bestaat uit enthousiaste en vakkundige medewerkers. Dat geldt uiteraard ook voor ons managementteam. Alco Bosch, Jac Vermeer en Sean Wever (v.l.n.r.) staan garant voor meer dan 30 jaar ervaring in de contactcenter branche.

Onze agents worden ondersteund door Contactcenter Managers, Teammanagers en verschillende stafafdelingen die zowel de kwaliteit van het klantcontact bewaken als de medewerkertevredenheid.

Werken bij Soleo?
Bekijk alle vacatures
Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2022 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie