Commerce

U wilt inspelen op ontwikkelingen in uw markt, marktaandeel winnen en uw marktpositie versterken. U zoekt een partner die u in staat stelt om de gewenste groeiambitie te realiseren. Een partner die klanten kan vinden, binden en die verkopen realiseert of afspraken genereert.

Soleo is de partner voor bedrijven die de particuliere en/of zakelijke consument wil benaderen. Wij zijn méér dan alleen productverkoper, wij zijn ook serviceverlener en spelen in op behoeften van uw klanten. We verkopen geen pinautomaten, maar een veilige betaling, geen energie, maar een schone toekomst.

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de obstakels en weten we waar de kansen liggen. Onze medewerkers gaan iedere dag vol energie aan de slag om uw bedrijf en portfolio onder de aandacht te brengen. We voeren het directe verkooptraject uit, maar denken ook actief mee over doelstellingen, procesoptimalisatie, reputatie en het vergaren van klantinformatie.


Maximaal resultaat

Door een combinatie van de juiste infrastructuur, software en leadgeneratiemogelijkheden, onze goed gekwalificeerde medewerkers met een passie voor eerlijke verkoop én optimaal campagne management kunnen wij ook voor uw organisatie het maximale verkoopresultaat behalen.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Onze adviseurs vertellen het u graag.

Het juiste kanaal

Uw klanten, zowel consumenten als bedrijven, verwachten van u relevantie gedurende de gehele klantreis via het kanaal dat hen schikt. Wij staan uw (potentiële) klanten telefonisch of face2face te woord, en maken daarnaast gebruik van videocalling en e-mailmarketing.

De klant oriënteert zich tegenwoordig makkelijk online, maar online verkopen is lastiger. Soleo verstaat de kunst om de mensen die online zijn op het juiste moment hulp te bieden door het aanbieden van een proactieve chat of een uitnodiging tot telefonisch contact.  Op deze wijze worden klanten die op uw website zijn en nog een kleine aansporing of helpende hand nodig lijken te hebben, ondersteund om tot aankoop over te gaan. Dit leidt al snel tot 50% meer conversie.

Het juiste moment

Werven van klanten is succesvol indien het aanbod aansluit bij de huidige behoefte van de klant en de klant tijdens de verkoop een service ervaring heeft. Door  de inzet van gekwalificeerde medewerkers in combinatie met data-analyse weet Soleo maximale resultaten te behalen.

Behoud van uw klanten begint vaak al bij de start van het contract met uw nieuwe klant. Door tijdig in gesprek te gaan over uw dienstverlening of product en de tevredenheid van uw klanten, voorkomen we dat klanten overstappen naar een concurrent of zonder reden vertrekken. Met behulp van een voorspelmodel kan Soleo voor u proactief contact onderhouden met klanten die een verhoogd uitstroom risico hebben.

Interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs?
Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2024 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie