Stichting Open Nederland kiest voor Soleo als contactcenter

De Stichting Open Nederland (SON) heeft voor Soleo Groep gekozen om een contactcenter voor Testen voor Toegang te realiseren. Middels een versnelde Europese aanbesteding is de keuze uit verschillende partijen voor Soleo gemaakt.

In het openingsplan van de overheid staan de versoepelingen weergegeven op een routekaart. Deze versoepelingen vinden nu deels sneller plaats dan verwacht. Omdat er op grote schaal getest gaat worden voor toegang tot bepaalde evenementen, is het van belang dat we snel kunnen opschalen en piekactiviteiten opvangen.

We zijn er trots op dat we op deze manier ons spreekwoordelijke steentje kunnen bijdragen in deze coronacrisis. Sinds de zomer van 2020 helpen we al met vele enthousiaste medewerkers actief mee aan het bron- en contactonderzoek (BCO voor de GGD) en nu komen daar de vragen over het proces van toegangstesten bij.

Lees hier het volledige bericht van de Stichting Open Nederland.

 

Over Stichting Open Nederland 
Stichting Open Nederland (geregistreerd onder KvK-nummer 81917503) is door de minister van VWS gevraagd te helpen om het besluit van de Rijksoverheid om Nederland door middel van Testen voor Toegang stapsgewijs te openen, uit te voeren. In dat kader heeft de Stichting de tijdelijke opdracht testlocaties en IT-faciliteiten te organiseren waarmee de burger (zonder coronasymptomen), vooralsnog gratis kan worden getest op corona. Stichting Open Nederland heeft de kennis en kunde gebundeld die nodig is om een operatie van deze omvang en complexiteit in korte tijd te faciliteren. Stichting Open Nederland heeft geen winstoogmerk en hanteert als uitgangspunt dat het Testen voor Toegang programma tegen maatschappelijk verantwoorde kosten kan worden uitgevoerd.

Benieuwd wat we voor uw klantcontact kunnen betekenen?
ContactSoleo Contact
Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2024 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie