DDMA verwelkomt Soleo Media als lid

Soleo Media is lid geworden van de DDMA. Met onze meer dan 20 jaar ervaring in data en leadgeneratie en de Soleo Groep als partner, vinden we het belang van een correcte en juiste manier van data genereren en het daarbij voldoen aan de AVG/GDPR erg belangrijk. Daarnaast kunnen we een actieve bijdrage leveren aan het gezamenlijk invloed uitoefenen op zowel landelijk- als Europees niveau rondom onze bedrijfstak.

Over Soleo Media

Als jong en ambitieus mediabureau ontwikkelen en verzorgen we creatieve marketingcampagnes gericht op het verhogen van bezoekersaantallen, het genereren van leads of direct sales. Zaken die ons onderscheidend maken zijn ons uitgebreide partner- en medianetwerk en ons eigen leadsysteem waarmee wij leads kunnen filteren, kwalificeren en uniformeren. Met Soleo Media anticiperen we op het gedrag van de bezoekers en zijn we in staat om het (aankoop)gedrag positief te beïnvloeden. Wij weten hiermee leadstromen voor de adverteerder te genereren, waarbij deze bepaalt hoe de verdere opvolging zal plaatsvinden. Een mogelijkheid daarbij is om de opvolging te doen via een van de contactcenters van Soleo (Nederland, België, Curaçao).

 

Benieuwd wat we voor uw klantcontact kunnen betekenen?
ContactSoleo Contact
Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2024 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie