Anticipeer op het gedrag van de bezoekers

Klanten oriënteren zich in 95% van de gevallen (zowel B2B als B2C) online, alvorens tot aankoop over te gaan. Soleo Media is erop gericht om deze oriënterende klanten de informatie te laten vinden op platforms/sites die voor u door Soleo Media zijn ingericht.

Wij ontwikkelen en verzorgen hiervoor creatieve marketingcampagnes. De bezoekersaantallen weten we te verhogen door gebruik te maken van ons grote media netwerk, denk hierbij naast de bekende zoekmachineoptimalisatie aan Social Media, bannering op top-sites, TV en print.  Met Soleo Media anticiperen we op het gedrag van de bezoekers en zijn we in staat om het (aankoop)gedrag positief te beïnvloeden. Wij weten hiermee leadstromen voor u te genereren, waarbij u bepaalt hoe de verdere opvolging zal plaatsvinden.

Data

Voor continuïtiet en groei van uw organisatie heeft u een stabiele en liefst groeiende klantendatabase nodig.

Naast het verzorgen van uw online marketingcampagnes beschikt Soleo Media over een zeer actuele klantendatabase (B-to-C en B-to-B), waarmee wij uw klantenbase kunnen verrijken en bovendien analyses kunnen verzorgen om uw potentiële klanten in beeld te brengen

Leadnurturing

Soleo hanteert een lead nurturing programma voor de potentiële klanten welke nog niet klaar zijn voor directe aankoop. Lead nurturing betekent kortgezegd dat de potentiële klanten gevoed worden met informatie zodat zij uiteindelijk klant worden.

Het lead nurturing programma van Soleo is erop gericht om een band met deze potentiele klanten op te bouwen en meer over hen te weten te komen, zodat er op het juiste moment ingespeeld kan worden op hun behoeften. Soleo zet hierbij diverse krachtige communicatie kanalen in, zoals call, e-mail, Social Media en advies op locatie.

Lid van de DDMA

Met onze meer dan 20 jaar ervaring in data en leadgeneratie hechten we groot belang aan een correcte en juiste manier van data genereren en het daarbij voldoen aan de AVG/GDPR. Daarnaast leveren we graag een actieve bijdrage aan het gezamenlijk invloed uitoefenen op zowel landelijk- als Europees niveau rondom onze bedrijfstak.

Meer weten over Soleo Media?
Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2024 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie