Soleo Business zet stappen voor KiKa

Van 1 april t/m 30 juni zet het Soleo Business team stappen voor het goede doel. Gezamenlijk hebben ze bepaald dat ze voor KiKa geld willen inzamelen. En daarmee zijn ze op 1 april (geen grap) begonnen.

“Met Soleo Business hebben we de afgelopen jaren enorme stappen gezet. Stappen voor onszelf, voor onze klanten en voor onze organisatie. Graag zetten we ook een stap voor iets dat niets met werk te maken heeft, een stap voor de maatschappij. Dat vinden wij belangrijk.“ licht Jasper ter Horst, directeur Soleo Business toe “We hebben als team gekozen om KiKa te gaan steunen met onze stappen. We willen een bijdrage leveren aan hun route naar 100% genezing van kinderkanker.

Het Soleo Business team werkt vanuit de locaties Den Bosch, Utrecht en Velp. En uiteraard werken ook collega’s (deels) vanuit huis. Deze teamchallenge zorgt niet alleen voor een mooi bedrag voor KiKa, maar ook voor meer verbinding in het team. En natuurlijk voor meer beweging en dat is sowieso goed voor iedereen.

Alle B2B-collega’s hebben een Soleo stappenteller ontvangen en voor de collega’s die om verschillende redenen minder kunnen wandelen is een omrekenfactor naar fietsen en/of activiteiten in de sportschool berekend. De komende maanden monitoren we de voortgang en motiveren we iedereen om net een stapje extra te doen. Aan de goede voornemens zal het zeker niet liggen.

Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2024 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie