Klantcase Nextens

De optimale fiscale aangifte

Nextens, onderdeel van RELX, is dé partner van fiscaal en financieel professionals. Vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op een optimale fiscale aangifte loopt Nextens altijd een dag vooruit op de wereld van morgen. In een wereld waarin technologie en automatisering iedere dag de grenzen verlegt en de verwachtingen van cliënten groeien, werkt Nextens continu aan het verder ontwikkelen van software zodat hun klanten relevant blijven.

De uitdaging

Als marktleider biedt Nextens dienstverlening aan administratie- en boekhoudkantoren, accountants, belastingadviseurs en fiscalisten van corporate organisaties. Soleo Business ondersteunt Nextens bij verschillende vraagstukken op het gebied van commerciële afspraken en het verrijken van data.

Werkwijze

Al meer dan 10 jaar ondersteunt Soleo Business Nextens op structurele wijze bij het generen van new-business afspraken en leads. Met een vast team van ervaren agents, die regelmatig direct contact hebben met accountmanagers van Nextens, treedt Soleo Business op als volwaardig verlengstuk van Nextens. Wekelijks is er intensief contact over de voortgang, worden er nieuwe initiatieven ontplooid en sparren Nextens en Soleo Business over mogelijke kansen in de markt. De input van onze agents is hierin leidend; zij spreken immers dagelijks met de (potentiele) klanten van Nextens en signaleren kansen en bedreigingen als eerste!

Het werken voor Nextens is voor het team van circa 10 agents een vaste waarde. Elke week bellen zij naar 100-den organisaties en bouwen zo aan hun eigen leadbestand. En dat levert resultaat op!

Doelstelling

  • New business afspraken bij relevante prospects
  • Inventariseren behoefte in de markt en updaten CRM database
  • Plannen van interviews of cross-sell afspraken bij bestaande relaties

Resultaat

Al jaren verloopt de samenwerking van Nextens met Soleo Business zeer prettig. De vaste groep medewerkers kent het bedrijf, de producten en diensten en ook de klanten en doelgroepen zo goed dat er snel geschakeld wordt bij nieuwe campagnes. De feedback uit de gesprekken is waardevolle input voor Nextens en het ervaren Soleo Business team fungeert regelmatig als sparringpartner.

Soleo Business is voor ons de partner als het gaat om het contact met onze klanten en prospects voor diverse (commerciële) doeleinden. Vertrouwen en de hechte groep mensen bij Soleo is hierin wat mij betreft de basis. Dat ze verder ontzettend goed zijn in wat ze doen is een mooie aanvulling daarop.” Mark van Reeden, Sales Manager Nextens

Algemeen:

Nextens
Amsterdam
www.nextens.nl 

Onderdeel van RELX, global provider of information-based analytics and decision tools for professional and business customers.

Wilt u weten hoe Soleo ook voor uw organisatie succesvol onderdeel kan zijn van uw salesproces?
Neem contact op via onderstaande button of bel +31 (0)313 696 100. Rikwin of Esther vertelt u graag wat de mogelijkheden voor uw organisaties zijn.

Benieuwd wat we voor uw klantcontact kunnen betekenen?
ContactSoleo Contact
Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2024 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie