Uw database up-to-date brengen en houden

Of uw doelgroep uit enkele honderden, duizenden of zelfs tienduizenden organisaties bestaat, uw klanten en prospect database is goud waard. Wanneer deze up-to-date is tenminste.
Wist u dat uw database, op contactpersoon niveau, jaarlijks gemiddeld 38% muteert? Deels door interne functieverandering, maar hoofdzakelijk door contactpersonen die bij een ander bedrijf of organisatie gaan werken.

Soleo Business heeft ruime ervaring in het op orde brengen en houden van klant- en prospectdata. Onze specialistische aanpak zorgt ervoor dat u niet alleen een waardevolle database krijgt. Elk contactmoment met uw klant of prospect kan ook een saleslead opleveren! Zo betaalt uw investering zich veelal direct terug.

 


Gebruik vakantieperiodes om uw data te laten verrijken

Gedurende het jaar maken we bij Soleo Business voornamelijk afspraken voor onze klanten. In vakantieperiodes neemt de vraag naar afspraak tijdelijk af. Zowel verkopers als klanten en prospects zijn veelal minder aanwezig.
Ondanks dat veel mensen op vakantie zijn, is de bereikbaarheid van organisaties goed. Deze tijd leent zich dan ook uitstekend om nieuwe doelgroepen in kaart te brengen en/of bestaande klantdata te verrijken.

  • opschonen van vervuilde CRM systemen
  • verzamelen en verrijken van adressen in nieuw aan te boren marktsegmenten
  • kwalificeren van doelgroepen met als doel de top 20% in kaart te brengen, die veelal goed is voor 80% van het omzetpotentieel
  • nieuwe contactpersonen toevoegen aan uw database

Balansprojecten, daar kunnen we elkaar mee helpen!

Wilt u relatief grote bestanden laten verrijken of opbouwen zonder dat daar veel tijdsdruk op staat? Dan kan een zogenaamd ‘balansproject’ voor u interessant zijn.
Balansprojecten voeren wij uit op momenten dat daar ruimte voor is in onze planning. Uiteraard staat een opleverdatum vast, de invulling wordt door Soleo Business bepaald. Dan kunnen wij deze projecten tegen scherpe tarieven uitvoeren. Zo heeft u een begrotingsvoordeel en wij een planningsvoordeel. Balansprojecten voldoen in de regel aan de volgende eigenschappen:

  • De database bevat minimaal 3000 adressen
  • De looptijd bestrijkt minimaal 6 maanden
  • Het project is relatief eenvoudig van karakter

Heeft u een opdracht die binnen deze kaders kan worden uitgevoerd, bespreek deze dan eens met één van onze accountmanagers.

Interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs?
ContactSoleo Contact
Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2024 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie