Friends @ Soleo

Wat leuk dat één van onze collega’s jou heeft geattendeerd op Soleo als werkgever!
Je hebt wellicht al een beeld bij werken in een contactcenter via je vriend(in), kennis of familielid. Op deze pagina vind je meer informatie over werken bij Soleo / HMS, de sfeer en de verschillende mogelijkheden voor jou als ‘friend’.

Ben jij op zoek naar een baan in klantcontact, maar weet je nog niet zo goed welke vacature het beste bij jou past? Of heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Onze recruiters vertellen je er graag meer over, dus vul onderstaand contactformulier in. Mark, Wendie of één van hun collega’s neemt binnen 2 werkdagen telefonisch of via whatsapp contact met je op.
Een CV is niet nodig, we spreken liever de mens achter het CV.


Arbeidsvoorwaarden

De werksfeer is heel belangrijk, maar daar kun je je huur of hypotheek niet van betalen. Voor iedereen gelden op z’n minst de volgende arbeidsvoorwaarden;

  • Een marktconform uurloon.
  • 8% vakantiegeld en opbouw van vakantiedagen.
  • Een reiskostenvergoeding als je meer dan 10 km van de locatie woont.
  • Een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis werkt.
  • Een betaalde training en/of interne opleiding.

Daarnaast kunnen nog aanvullende extra’s gelden zoals een prestatiebonus of een projecttoeslag. Deze zijn afhankelijk van het project of de opdrachtgever waarvoor je werkt.

En je kunt een leuke bonus verdienen als je een nieuwe ‘friend’ aanbrengt.


Service of Sales

“ik wil alleen maar inbound hoor”, is een kreet die we regelmatig horen. Of je inbound of outbound werk wilt doen is vaak minder relevant dan of je een service of sales persoon bent. Word jij gelukkig van het helpen van andere mensen, ongeacht hoe groot het probleem van die persoon is. Of krijg je energie van het adviseren van mensen en te zorgen dat een klant tevreden een product of dienst afneemt? Of heb jij wel een beetje van beiden in je?

Eén ding weten we zeker, als klantcontact medewerker leer je communicatie skills die je ook buiten je werk of in je verdere carrière goed kunt gebruiken.


Diana

Nooit gedacht dat ik werken in een callcenter zo leuk zou vinden. Ik werk nu een half jaar op de klantenservice en heb al honderden klanten kunnen helpen. Oké niet iedereen is altijd even aardig, maar dan geeft het mij een kick als ik iemand goed kan helpen en de klant toch vrolijk ophangt.

Mo

Ik ben begonnen als klantcontact medewerker voor een energiemaatschappij en na een klein jaar mocht ik deelnemen aan een traineeship. De kansen die mij geboden zijn heb ik met beide handen aangegrepen en nu haal ik voldoening uit het coachen van nieuwe medewerkers.

Carly

Mijn werk bij Soleo in 3 woorden? Interessant, verrassend, beloning.
Ik werk als incassomedewerker en vind het fijn als een klant mij bedankt voor het meedenken. Dan heb ik mijn werk goed gedaan. Met die stijgende inflatie kunnen veel mensen wel wat hulp gebruiken.

Interesse!

Klinkt dit als een bedrijf waar jij wel wilt werken? Heb je ervaring in klantcontact of wil je ervaring opdoen?
Vul onderstaand contactformulier in en één van onze Recruiters neemt snel telefonisch contact met je op om je uit te nodigen voor een kop koffie of thee op locatie en de mogelijkheden te bespreken.  Houd je mobiel dus in de gaten 🙂

Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2024 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie