AS Kwadraat en Soleo bundelen krachten

De Soleo Groep maakt haar strategische deelname in AS Kwadraat bekend. Met deze stap breidt Soleo Groep haar multichannel portefeuille verder uit. De magie van klantcontact in het voorkeurs(contact)kanaal van opdrachtgevers en haar klanten!

AS Kwadraat is een professioneel field marketing bureau. Armin Svraka, de huidige directeur en eigenaar van AS Kwadraat blijft actief en verantwoordelijk voor de fieldmarketing activiteiten. Armin zal toetreden tot de groepsdirectie van Soleo Groep.

Door samen met Soleo deze stap te zetten kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter gaan bedienen.” licht Armin Svraka toe. “Er is een duidelijke synergie tussen onze bedrijven. Het DNA van AS Kwadraat komt heel erg overeen met het DNA van Soleo. We geloven samen in kwaliteit en zien onze medewerkers als ambassadeurs van onze opdrachtgevers. Door onze krachten te bundelen zijn wij in staat om de klanten van onze opdrachtgevers te benaderen in hun eigen voorkeurskanaal”.

Het verheugt ons om AS Kwadraat te verwelkomen binnen de Soleo Groep. Een snelgroeiende en gerenommeerde partij waar we in het recente verleden meerdere malen collegiaal hebben samengewerkt.” vult Jac Vermeer, directeur Soleo Groep aan. “Wij hebben als Soleo Groep een ambitieuze groeistrategie bepaald. Deze is gericht op het bieden van een multichannel oplossing en innovatie door middel van technologische ontwikkelingen. De deelname in AS Kwadraat is voor ons een logische volgende stap. Fieldmarketing is een mooie uitbreiding van ons portfolio. Ons doel; het verder optimaliseren van klantcontact en het waarborgen van een kwalitatief hoogwaardig full service pakket.”

AS Kwadraat is de partner voor bedrijven die haar klanten, zowel consument als zakelijk, via fieldmarketing (willen) benaderen. AS Kwadraat heeft verschillende vestigingen in Nederland van waaruit zo’n 150 ambassadeurs dagelijks op pad gaan. Het hoofdkantoor van AS Kwadraat is gevestigd in Nijmegen. Hier werken mensen vanuit allerlei disciplines waardoor wij de behoefte van onze klanten naadloos kunnen aanvoelen.

Benieuwd wat we voor uw klantcontact kunnen betekenen?
ContactSoleo Contact
Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2024 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie