Afspraken met kwaliteitsgarantie

Laat uw verkopers hun dagen niet langer vullen met het zoeken naar leads en het leggen van koude contacten. Dat is een tijdrovende klus die u gemakkelijk kunt uitbesteden en schaalbaar maken. Wist u dat de gemiddelde verkoper slechts 15% van zijn of haar tijd besteedt aan daadwerkelijk ‘verkopen’ en een groot deel van de overige tijd ‘verloren’ gaat aan het zoeken naar nieuwe klanten.

Een salesteam dat u ondersteunt met afspraken vanuit Soleo kan, afhankelijk van uw lead-time, binnen 3 tot 6 maanden hun omzet verdubbelen. Uw salesmensen zullen u dankbaar zijn, want zij kunnen hun tijd besteden aan wat ze het liefst doen; verkopen!

Soleo Business maakt voor uw organisatie wekelijks afspraken op management en directieniveau. Hierbij stemmen we het aantal, maar met name de kwaliteit van de afspraken van tevoren met u af. Hoe? Door al in de offerte-fase afspraakcriteria nauwkeurig te bespreken en beschrijven. De afspraken voldoen minimaal aan de volgende criteria;

  • Afspraken worden gemaakt met een beslissingsbevoegd persoon
  • De contactpersoon waarmee de afspraak is, is geïnteresseerd in uw propositie
  • Afspraken worden gemaakt zo snel mogelijk na de contactdatum, in ieder geval binnen 6 weken.

U kunt Soleo inzetten voor het maken van afspraken bij nieuwe prospects maar ook voor de activatie van slapende klanten, winback acties of introducties bij bestaande of nieuwe relaties.


Wat verstaat Soleo onder kwalitatief goede afspraken?

Er zijn verschillende criteria die de kwaliteit en dus de waarde van een afspraak bepalen. De afspraak wordt met de juiste contactpersoon gemaakt en deze heeft interesse in uw propositie. Dit zijn de hygiëne voorwaarden.

Daarnaast bepalen andere factoren de waarde van een afspraak. Denk hierbij aan de omvang van het bedrijf en het omzetpotentieel voor uw product of dienstverlening. De fase waarin een bedrijf verkeert; start up, scale up of corporate maar ook een eventuele looptijd van contracten met uw concurrent is informatie die voor u van belang kan zijn. Samen bepalen we de doelgroep, de informatie die we uitvragen en de afspraakcriteria.
Dus wat verstaat Soleo onder een goede afspraak? Alle afspraken die voldoen aan criteria die u vooraf heeft bepaald.


Kosten en opbrengsten van Telemarketing

Veel bedrijven zijn in eerste instantie geneigd om de kosten van telemarketing terug te rekenen naar een tarief per gemaakte afspraak. De waarde van B2B telemarketing is echter veel groter dan de afspraak alleen. U ontvangt naast een goed gevulde agenda ook een schat aan marktinformatie. Onze medewerkers horen dagelijks wat uw doelgroep belangrijk vindt en we koppelen dit graag aan u terug. Daarnaast wordt uw database verrijkt met een schat aan informatie, verzamelen we op grote schaal e-mail opt-ins en kunnen we informatieve mails namens u versturen in een nurture programma. Zo bouwen we ook met bedrijven die niet direct in de markt zijn voor een afspraak een band op namens uw bedrijf.

We zijn altijd transparant over de inzet en kosten. Zo start u bij Soleo met een marktconform tarief per ingezet uur en vervolgens kunt u kiezen uit verschillende afrekenmethodes zoals een tarief per afspraak of een hybride model. Ook bij no cure no pay projecten geven wij een kwaliteitsgarantie op de gemaakte afspraken. Welk model het beste bij u past en of uw project voor alle modellen in aanmerking komt, wordt tijdens een adviesgesprek uitgebreid besproken.

 

Onze medewerkers, een verlengstuk van uw organisatie

Soleo hanteert hoge kwaliteitsnormen en we werken met een uitgekiende gespreksstrategie. Geen uitgeschreven scripts, maar een open dialoog en dus echt een gesprek.

Wij verdiepen ons in de cultuur en kernwaarden van uw organisatie en in uw klanten. Onze medewerkers gaan het gesprek aan in de stijl die bij uw bedrijf past. Het draait dan ook niet alleen om het maken van zoveel mogelijk afspraken, ook om het uitdragen van de bedrijfscultuur en kernwaarden.

Operationele afspraken inplannen

Naast ons commerciële team beschikken we binnen Soleo Business over een team dat operationele (niet-commerciële) afspraken inplant en administreert. Zo maken wij 10.000 afspraken per jaar voor het her-certificeren van agrarische bedrijven rond voedselveiligheid en milieu. In de praktijk blijken onze werkwijze en systemen tot aanzienlijke besparingen te leiden door het efficiënt vullen van agenda’s van (kostbare) inspecteurs.

Daarnaast maken en registreren we jaarlijks een kleine 200.000 betalingsafspraken met cliënten van een groot deurwaarderskantoor. Zowel inbound als outbound.

Kunt u ook ondersteuning gebruiken bij het maken van noodzakelijke afspraken? Wij vullen agenda’s effectief en tegen vaak lagere kosten. Vul voor meer informatie ons contactformulier in of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs?
ContactSoleo Contact
Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2024 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie