Sollicitatieproces

Je kunt eenvoudig online solliciteren op onze vacatures. Vul het sollicitatieformulier volledig in, upload je CV en druk op verzenden. Voeg je ook een motivatie toe dan is de kans groot dat je nog sneller reactie krijgt.

Onze recruiters doen er alles aan om je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Als je sollicitatie voldoende aansluit bij de functie eisen dan neemt één van onze recruiters binnen 3 werkdagen contact met je op. Dit is de eerste telefonische selectie, dus bereid je goed voor op enkele vragen over jezelf en de functie. Als er voldoende raakvlakken zijn dan nodigt de recruiter je uit voor een individueel kennismaking- of klikgesprek. Ziet de recruiter in jou een nieuwe collega, dan maakt hij/zij een vervolgafspraak voor een training en meeluistersessie, soms kan dit nog dezelfde middag.

Is er een match tussen wat wij bieden en wat jij zoekt, dan bieden we je graag een baan aan.

Selectiecriteria

Bij alle vacatures staan selectiecriteria vermeld bij ‘wat vragen we van jou’. Voor een aantal vacatures geldt ook een bepaalde beschikbaarheid, zoals 1 avond in de week en/of 1 zaterdag in de maand. Indien je (nog) niet aan één van deze functie eisen voldoet, vermeld dan duidelijk in je motivatie waarom we toch met jou kennis moeten maken.

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan nu niet in ons vacature overzicht, maar wil je wel graag bij Soleo werken? Stuur een open sollicitatie en overtuig ons waarom we met jou in gesprek moeten gaan.

Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2022 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie