Soleo Velp

Onze vestiging in Velp is onderdeel van Soleo Business en gespecialiseerd in B2B oplossingen. Dit betekent dat we vrijwel alleen voor de zakelijke markt werken. We werken vanuit dit contactcenter voor diverse opdrachtgevers, van uitgeverij tot advocatuur en van duurzaamheidsontwikkeling tot automobiliteit of bouwnijverheid. Het kantoor heeft een zeer open uitstraling, de sfeer is informeel en het uitzicht over de weilanden is schitterend.

De pluspunten van dit contactcenter

  • Contract; je komt direct bij ons in dienst
  • Bereikbaarheid; het kantoor ligt vlakbij knooppunt Velperbroek en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabijheid
  • Team; collega’s die zelfstandig en enthousiast samenwerken
  • Ontwikkeling; je doet ervaring op in diverse branches
  • Flexibiliteit; op de meeste projecten kun je zowel parttime als fulltime werken

 

Werken bij Soleo

We hebben altijd ruimte voor talent. Gemotiveerde medewerkers die hun carrière een vliegende start of boost willen geven of een compleet andere wending.

Ben je verbaal vaardig, eager om te leren en jezelf te ontwikkelen, doelgericht en een doorzetter? Check de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar werken@soleo.nl. en overtuig ons waarom we jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en een kop koffie of thee.

Vacatures in Velp

Velp

Medewerker Klantcontact

Soleo Velp verzorgt voor veel bedrijven het klantcontact, zowel business-to-business als business-to-consumer. Word onze collega!
Lees verder
Velp

Commercieel medewerker binnendienst

Voorzie account- en salesmanagers van diverse bedrijven van afspraken bij bestaande en potentiële klanten. Sluit je aan bij team Velp!
Lees verder
Velp

Commercieel medewerker binnendienst

Soleo verzorgt voor veel bedrijven de commerciële binnendienst functie Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en op zoek naar uitdaging?
Lees verder
ContactSoleo Contact
Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2022 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie