Soleo / Freshcall Velp

Onze vestiging in Velp is gespecialiseerd in B2B oplossingen. Dit betekent dat we vrijwel alleen voor de zakelijke markt werken. We werken vanuit dit contactcenter voor diverse opdrachtgevers. Het kantoor heeft een zeer open uitstraling, de sfeer is informeel en het uitzicht over de weilanden is schitterend.

De pluspunten van dit contactcenter

  • Contract; je komt direct bij ons in dienst
  • Bereikbaarheid; het kantoor ligt vlakbij knooppunt Velperbroek en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabijheid
  • Team; collega’s die zelfstandig en enthousiast samenwerken
  • Ontwikkeling; je doet ervaring op in diverse branches
  • Flexibiliteit; op de meeste projecten kun je zowel parttime als fulltime werken

 

Werken bij Soleo / Freshcall

We hebben altijd ruimte voor talent. Gemotiveerde medewerkers die hun carrière een vliegende start of boost willen geven of een compleet andere wending.

Ben je verbaal vaardig, eager om te leren en jezelf te ontwikkelen, doelgericht en een doorzetter? Check de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar werken@soleo.nl. en overtuig ons waarom we met jou een kop koffie moeten willen drinken.

Vacatures in Velp

Velp

Klantcontact Medewerker

Ben je op zoek naar een baan voor langere tijd? Als klantcontact medewerker in Velp ga je werken voor verschillende opdrachtgevers.
Lees verder
Velp

Commercieel medewerker binnendienst

Soleo verzorgt voor veel bedrijven de commerciële binnendienst functie Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en op zoek naar uitdaging?
Lees verder
Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2022 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie