Soleo Deventer

Onze vestiging in Deventer vind je in het centrum, direct naast het station. We werken vanuit dit contactcenter voor diverse opdrachtgevers in zowel de zakelijke als consumentenmarkt. De sfeer is familiair zakelijk en zowel vanuit het team als de opdrachtgevers worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd.

De pluspunten van dit contactcenter

  • Contract; je komt direct bij ons in dienst
  • Flexibiliteit; op de meeste projecten kun je zowel parttime als fulltime werken.
  • Bereikbaarheid; het kantoor ligt direct naast het station
  • Team; enthousiaste collega’s die elkaar ‘zien’, samenwerken én houden van een grapje
  • Ontwikkeling; coaching en begeleiding afgestemd op jouw vaardigheden en capaciteiten

Werken bij Soleo Deventer

Door de uitbreiding van diverse projecten zijn we op zoek naar nieuw talent.

Heb jij een goede telefoonstem, een klantvriendelijke en/of commerciële instelling en kun je snel schakelen? Check onderstaande vacatures en pak je kans.

Vacatures in Deventer

Deventer

WFM professional

Heb jij ervaring op het gebied van trafficmanagement, planning en forecasting? Kom werken als WFM Professional bij Soleo
Lees verder
Deventer

Klantcontact medewerker met levenservaring

Maak je makkelijk contact en vind jij het belangrijk dat iedereen gehoord wordt? Kom werken als klantcontact medewerker bij Soleo Deventer
Lees verder
Deventer

Vakantiebaan op de klantenservice

Leuke vakantiebaan voor positieve mensen die uitstekend Nederlands spreken en typen, service- en klantgericht zijn en snel kunnen schakelen.
Lees verder
Deventer

Klantenservice medewerker studiemateriaal

Soleo Deventer is op zoek naar nieuw talent. Ben jij die vriendelijke klantenservice medewerker die goed luistert en helder communiceert?
Lees verder
Deventer

Medewerker Klantcontact Incasso

Als klantcontact medewerker incasso bied je telefonisch maatwerk bij het oplossen van schulden. Jouw persoonlijke aanpak maakt het verschil!
Lees verder
Deventer

Klantenservice medewerker Betaaloplossingen

MKB'ers helpen met een betrouwbare en veilige betaaloplossing. Dat is wat jij als klantenservice medewerker als de beste kan!
Lees verder
Deventer

Helpdeskmedewerker Wolters Kluwer

Als Helpdeskmedewerker neem je de klant telefonisch mee in zijn zoektocht naar antwoord op vragen over Twinfield Boekhouden
Lees verder
Deventer

Klantenservice Medewerker

Wil jij ondernemers telefonisch informeren, adviseren en hun vragen beantwoorden over pinnen, betaaloplossingen en bestellingen?
Lees verder
Deventer

Medewerker Klantenservice

Voor Soleo Deventer zoeken we medewerkers klantenservice voor verschillende opdrachtgevers. Er is altijd een project dat bij jou past!
Lees verder
Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2022 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie