Locatie

Soleo Zaventem

Onze vestiging in Zaventem vind je aan de Lozenberg te Sint-Stevens-Woluwe, nabij de ring van Brussel. We werken vanuit dit contactcenter voor toonaangevende firma’s.

Onze troeven:

  • Locatie; het is onze nieuwste locatie! Een aantal eigen parkeerplaatsen en voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat.
  • Team; we zijn een hecht team waarin alle leeftijden en achtergronden passen. Iedereen werkt enthousiast samen
  • Bereikbaarheid; nabij de ring Brussel en meerdere buslijnen
  • Omgeving; diverse eetgelegenheden op wandelafstand
  • Ontwikkeling; je krijgt een opleiding tot topverkoper
  • Uitdaging; je gaat bij elke klant op zoek naar de match tussen je klant en jouw aanbod. Elk gesprek is uniek!
  • Persoonlijk; bij ons leef je je creativiteit, lef en autoriteit uit
  • Werktijden; van maandag t/m vrijdag tussen 9:00-18:00. We werken niet in het weekend. Na de inwerkperiode heb je de mogelijkheid tot thuiswerken.

Werken bij Soleo Zaventem

We hebben een klantenbestand opgebouwd waar we trots op mogen zijn. De producten en diensten die wij aan de man brengen zijn alom bekend. Door onze behaalde successen zijn we volop in uitbreiding. Daarom zijn we dringend op zoek naar nieuwe, bij voorkeur fulltime, collega’s.

Heb jij een vlotte babbel, ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je gedreven om een topverkoper te worden?  Check onderstaande vacatures en solliciteer vandaag nog.

Vacatures in Zaventem

functie
locatie
dienstverband

Database manager Zaventem

We are looking for a Database manager; every day a variety of tasks like troubleshooting, creating accounts, managing macros etc

Lees verder

Televerkoper Zaventem

Soleo Zaventem zoekt verkopers die telefonisch weten te overtuigen! Sales is immers een vak dat deuren opent,

Lees verder

Callcenter Supervisor Zaventem

Uitdagende vacature voor een Supervisor. Jouw taak; ons top-team van callagents in Zaventem helpen het beste van zichzelf te geven!

Lees verder
Solliciteer bij Soleo

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie