Locatie

Soleo Utrecht

Onze vestiging in Utrecht vind je in het centrum op circa 850 meter van het station. We werken vanuit dit contactcenter voor diverse opdrachtgevers in zowel de zakelijke als consumenten markt. Mede door de vide heeft het kantoor een zeer open uitstraling en de sfeer is informeel. Vanuit de opdrachtgevers en binnen het team worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd.

De pluspunten van dit contactcenter

  • Contract; je komt direct bij ons in dienst
  • Flexibiliteit; je mag zelf je rooster bepalen
  • Bereikbaarheid; vlakbij het station (850m) en de bushalte (100m)
  • Team; enthousiaste collega’s die hard werken en houden van een grapje
  • Ontwikkeling; coaching en begeleiding om jouw commerciële vaardigheden een boost te geven

Werken bij Soleo Utrecht

De collega’s van onze vestiging in Utrecht staan altijd open voor nieuw talent.

Heb jij een commerciële instelling, kun je snel schakelen op verschillende niveau’s en wil je goed verdienen? We organiseren regelmatig een instroomsessie dus je kunt snel aan de slag, zowel fulltime als parttime. Pak je kans en check onderstaande vacatures.

Vacatures in Utrecht

functie
locatie
dienstverband

Callcenter Medewerker Bron- en Contactonderzoek Utrecht

Adviseer jij graag mensen die in contact zijn geweest met corona? Bekijk de rol snel van bron- en contactonderzoeker bij Soleo!

Lees verder

Callcenter medewerker Utrecht

Als klantcontact medewerker draag jij je steentje bij in het ondersteunen van goede doelen. Ben jij de commerciële collega die wij zoeken?

Lees verder

Klantenservice medewerker studieboeken Utrecht

Denk jij graag in oplossingen en lijkt een functie als klantenservice medewerker jou uitdagend? Dan komen we graag in contact met jou!

Lees verder

Corporate recruiter Utrecht

Weet jij het beste talent uit de markt aan je te binden en heb je ervaring met volume recruitment? Bekijk de rol eens van corporate recruiter!

Lees verder

Inside Sales Medewerker B2B Utrecht

Als Inside Sales Medewerker bouw je via de telefoon en email aan relaties en maak je afspraken voor verschillende bedrijven.

Lees verder

Open sollicitatie Utrecht Utrecht

Staat jouw droombaan er nu niet bij maar wil je wel graag bij Soleo Utrecht werken? Overtuig ons waarom we met jou in gesprek moeten

Lees verder

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie