Locatie

Soleo Utrecht

Onze vestiging in Utrecht vind je in het centrum op circa 850 meter van het station. We werken vanuit dit contactcenter voor diverse opdrachtgevers in zowel de zakelijke als consumenten markt. Mede door de vide heeft het kantoor een zeer open uitstraling en de sfeer is informeel. Vanuit de opdrachtgevers en binnen het team worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd.

De pluspunten van dit contactcenter

  • Contract; je komt direct bij ons in dienst
  • Flexibiliteit; je mag zelf je rooster bepalen
  • Bereikbaarheid; vlakbij het station (850m) en de bushalte (100m)
  • Team; enthousiaste collega’s die hard werken en houden van een grapje
  • Ontwikkeling; coaching en begeleiding om jouw commerciële vaardigheden een boost te geven

Werken bij Soleo Utrecht

De collega’s van onze vestiging in Utrecht staan altijd open voor nieuw talent.

Heb jij een commerciële instelling, kun je snel schakelen op verschillende niveau’s en wil je goed verdienen? We organiseren regelmatig een instroomsessie dus je kunt snel aan de slag, zowel fulltime als parttime. Pak je kans en check onderstaande vacatures.

Vacatures in Utrecht

functie
locatie
dienstverband

Callcenter Medewerker Bron- en Contactonderzoek Utrecht

Samen de strijd aangaan tegen Corona. Kom meehelpen bij Soleo Utrecht als Callcenter Medewerker Bron- en Contactonderzoek.

Lees verder

Callcenter medewerker Utrecht

Kun jij klanten overtuigen om terug te komen? Wij zoeken naar nieuwe commerciële collega's. Ben jij de callcenter medewerker die wij zoeken?

Lees verder

Klantenservice medewerker Utrecht

Zie jij het zitten om de klantenservice voor een exclusieve woonwinkel te verzorgen? We zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's.

Lees verder

Klantcontact medewerker Utrecht

Heb jij een duidelijke telefoonstem, ben je gemotiveerd en commercieel ingesteld? Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's.

Lees verder

Callcenter medewerker Utrecht

Heb jij een commerciële instelling? Wij zijn op zoek naar energieke callcenter medewerkers voor één van onze opdrachtgevers.

Lees verder

Medewerker verkoop binnendienst Utrecht

Ben jij commercieel en wil jij overal de beste in zijn? Als medewerker verkoop binnendienst kan jij jouw salestalent maximaal ontwikkelen.

Lees verder

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie