Locatie

Soleo Deventer

Onze vestiging in Deventer vind je in het centrum, direct naast het station. We werken vanuit dit contactcenter voor diverse opdrachtgevers in zowel de zakelijke als consumentenmarkt. De sfeer is familiair zakelijk en zowel vanuit het team als de opdrachtgevers worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd.

De pluspunten van dit contactcenter

  • Contract; je komt direct bij ons in dienst
  • Flexibiliteit; op de meeste projecten kun je zowel parttime als fulltime werken.
  • Bereikbaarheid; het kantoor ligt direct naast het station
  • Team; enthousiaste collega’s die elkaar ‘zien’, samenwerken én houden van een grapje
  • Ontwikkeling; coaching en begeleiding afgestemd op jouw vaardigheden en capaciteiten

 

Werken bij Soleo Deventer

Door de uitbreiding van diverse projecten zijn we op zoek naar nieuw talent.

Heb jij een goede telefoonstem, een klantvriendelijke en/of commerciële instelling en kun je snel schakelen? Check onderstaande vacatures en pak je kans.

Vacatures in Deventer

functie
locatie
dienstverband

Klantenservice Medewerker Deventer

Soleo Deventer zoekt gedreven klantenservice medewerkers. Zie jij elke vraag en/of klacht als een kans om de verwachtingen van de klant te overtreffen?

Lees verder

Stage Marketing Communicatie Almere

Uitdagende stage op de Marcom afdeling bij Soleo. Ben jij leergierig, creatief en heb je affiniteit met social media? Dan is dit dé stageplek voor jou.

Lees verder

Helpdeskmedewerker Deventer

Ben jij servicegericht & analytisch? Word jij enthousiast van cijfers en vind je snel je weg in software? Soleo Deventer zoekt Helpdeskmedewerkers.

Lees verder

Stagiair Marcom Deventer

Ben jij leergierig, creatief en heb je affiniteit met social media? Ga de uitdaging aan, en kom stage lopen bij Soleo Deventer!

Lees verder

Contactcenter Medewerker GDL Deventer

Ben jij service én salesgericht? Kom dan werken bij Soleo Deventer en combineer outbound met inbound als Callcenter Medewerker Goede Doelen Loterijen.

Lees verder

Klantcontact Medewerker Deventer Deventer

Ben jij betrouwbaar, gedreven en houd je van contact met mensen? Dan ben jij dè Klantcontact Medewerker die Soleo Deventer zoekt!

Lees verder

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie