Locatie

Soleo Curaçao

Onze vestiging op Curaçao bevindt zich in het E-commercepark, op de hoek van de Heelsumstraat en de dr. Hugenholtzweg, in de wijk Vredenberg. Vanuit deze vestiging werken wij in opdracht van zowel lokale als internationale toonaangevende firma’s, zowel B2B als B2C.

De pluspunten van dit contactcenter

  • Prettige werksfeer met leuke collega’s
  • Dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is
  • Marktconform salaris & interessante bonusregeling
  • Flexibiliteit; op de meeste projecten kun je zowel parttime als fulltime werken.

 

Werken bij Soleo Curaçao

Door de uitbreiding van diverse projecten zijn we op zoek naar nieuw talent. Heb jij LEF; oftewel ben je Levendig, Efficiënt en Flexibel? Ben jij commercieel ingesteld, communicatief vaardig en een topper op het gebied van (telefonische) verkoop. Beheers je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend en daarnaast misschien ook nog Duits of Frans.

Check dan snel onderstaande vacatures.

Vacatures in Curaçao

functie
locatie
dienstverband

Sales Talent Curaçao

Het leukste contactcenter van Curaçao is op zoek naar Sales Talent. Wil jij je commerciële vaardigheden verder ontwikkelen?

Lees verder

Contactcenter Medewerker Curaçao

Ons contactcenter op Curaçao is op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij positief, commercieel en gedreven? Dan is dit de job voor jou!

Lees verder

Contactcenter Agent Curacao

Ons contactcenter op Curaçao is op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij positief, commercieel en gedreven? Dan is dit de job voor jou!

Lees verder

Open sollicitatie Curacao Curacao

Staat jouw droombaan er nu niet bij maar wil je wel graag bij Soleo Curaçao werken? Overtuig ons waarom we met jou in gesprek moeten

Lees verder
Solliciteer bij Soleo

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie