Locatie

Soleo Arnhem

Onze vestiging in Arnhem vind je in het centrum op circa 500 meter van het station. We werken vanuit dit contactcenter voor diverse opdrachtgevers, waaronder een energiemaatschappij en verschillende dagbladen. Het kantoor heeft een open uitstraling en de sfeer is informeel. Vanuit de opdrachtgevers en binnen het team worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd.

De pluspunten van dit contactcenter

  • Contract; je komt direct bij ons in dienst
  • Flexibiliteit; je mag zelf je rooster bepalen
  • Bereikbaarheid; vlakbij het station en de bushalte
  • Team; collega’s die houden van een grapje maar ook hard werken
  • Ontwikkeling; coaching en begeleiding om jouw saleskwaliteiten een boost te geven

 

Werken bij Soleo Arnhem

De collega’s van onze vestiging in Arnhem staan altijd open voor nieuw talent.

Heb jij een commerciële instelling, kun je snel schakelen en wil je goed verdienen? We organiseren regelmatig een instroomsessie dus je kunt snel aan de slag, zowel fulltime als parttime. Pak je kans en check onderstaande vacatures.

Vacatures in Arnhem

functie
locatie
dienstverband

Klantenservice medewerker studieboeken Arnhem

Vind jij het een uitdaging om leerlingen, studenten, ouders en verzorgers te voorzien van de juiste informatie over studieboeken?

Lees verder

Commercieel medewerker Arnhem

Heb jij een commerciële instelling, kun je helder communiceren en is de zakelijke wereld je niet vreemd? Kom werken bij Soleo Arnhem

Lees verder

Planner Arnhem

Ben jij een kei in het oplossen van ingewikkelde plannings-puzzels? Dan zien we jou graag als nieuwe collega planner!

Lees verder

Callcenter medewerker Arnhem

Heb jij een commerciële instelling en kun jij goed (voormalig) klanten te woord staan? Kom dan werken bij Soleo in Arnhem!

Lees verder

Klantcontact Medewerker Arnhem

Klanten overtuigen om hun (proef)abonnement te verlengen. Zie jij daar een uitdaging in? Kom dan werken als klantcontact medewerker in Arnhem!

Lees verder

WFM Professional Arnhem

Personeelsplanningen maken voor verschillende projecten op verschillende locatie. Ben jij de planner waar Soleo naar op zoek is?

Lees verder

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie