Locatie

Soleo Arnhem

Onze vestiging in Arnhem vind je in het centrum op circa 500 meter van het station. We werken vanuit dit contactcenter voor diverse opdrachtgevers, waaronder een energiemaatschappij en verschillende dagbladen. Het kantoor heeft een open uitstraling en de sfeer is informeel. Vanuit de opdrachtgevers en binnen het team worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd.

De pluspunten van dit contactcenter

  • Contract; je komt direct bij ons in dienst
  • Flexibiliteit; je mag zelf je rooster bepalen
  • Bereikbaarheid; vlakbij het station en de bushalte
  • Team; collega’s die houden van een grapje maar ook hard werken
  • Ontwikkeling; coaching en begeleiding om jouw saleskwaliteiten een boost te geven

 

Werken bij Soleo Arnhem

De collega’s van onze vestiging in Arnhem staan altijd open voor nieuw talent.

Heb jij een commerciële instelling, kun je snel schakelen en wil je goed verdienen? We organiseren regelmatig een instroomsessie dus je kunt snel aan de slag, zowel fulltime als parttime. Pak je kans en check onderstaande vacatures.

Vacatures in Arnhem

functie
locatie
dienstverband

Callcenter medewerker Arnhem

Kun jij uitzoeken waarom een klant is weggegaan en ze een passend nieuw aanbod doen? Kom werken als callcenter medewerker bij Soleo Arnhem!

Lees verder

Klantcontact Medewerker Arnhem

Klanten overtuigen om hun (proef)abonnement te verlengen. Zie jij daar een uitdaging in? Kom dan werken als klantcontact medewerker in Arnhem!

Lees verder

Callcenter Medewerker Arnhem

Bezit jij commerciële kwaliteiten, maar wil jij ook je empathische vaardigheden inzetten? Kom werken als callcenter medewerker!

Lees verder

Klantenservice Medewerker Arnhem

Wil jij scholieren helpen met hun vragen over studiematerialen? Solliciteer dan voor de functie klantenservice medewerker in Arnhem!

Lees verder

Klantcontact medewerker Arnhem

Als klantcontact medewerker bij Soleo ben jij commercieel en communicatief vaardig. Herken jij je in deze competenties?

Lees verder

Trainer Arnhem

Als trainer ontwikkel jij de talenten van sales- en klantenservice professionals. Jij weet als geen ander hoe je talenten in hun kracht zet.

Lees verder

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie