Locatie

Soleo Arnhem

Onze vestiging in Arnhem vind je in het centrum op circa 500 meter van het station. We werken vanuit dit contactcenter voor diverse opdrachtgevers, waaronder een energiemaatschappij en verschillende dagbladen. Het kantoor heeft een open uitstraling en de sfeer is informeel. Vanuit de opdrachtgevers en binnen het team worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd.

De pluspunten van dit contactcenter

  • Contract; je komt direct bij ons in dienst
  • Flexibiliteit; je mag zelf je rooster bepalen
  • Bereikbaarheid; vlakbij het station en de bushalte
  • Team; collega’s die houden van een grapje maar ook hard werken
  • Ontwikkeling; coaching en begeleiding om jouw saleskwaliteiten een boost te geven

 

Werken bij Soleo Arnhem

De collega’s van onze vestiging in Arnhem staan altijd open voor nieuw talent.

Heb jij een commerciële instelling, kun je snel schakelen en wil je goed verdienen? We organiseren regelmatig een instroomsessie dus je kunt snel aan de slag, zowel fulltime als parttime. Pak je kans en check onderstaande vacatures.

Vacatures in Arnhem

functie
locatie
dienstverband

Callcenter medewerker Arnhem

Kun jij klanten overtuigen om terug te komen? Wij zoeken naar nieuwe collega's met de juiste gespreksvaardigheden en empathisch vermogen.

Lees verder

Klantcontact medewerker Arnhem

Weet jij klanten die bellen om hun lidmaatschap te beëindigen te overtuigen om alsnog te blijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Klantcontact medewerker Arnhem

Je commerciële kwaliteiten inzetten in een functie waarbij de klant jou belt. Zie jij daar de uitdaging in? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

Callcenter medewerker Arnhem

Voor een van onze projecten zoeken we energieke callcenter medewerkers om oud-klanten te benaderen met als doel hen opnieuw te verwelkomen.

Lees verder

Klantcontact Medewerkers Arnhem

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in klantcontact? Wil jij je sales-skills verder ontwikkelen? Kom werken bij Soleo Arnhem

Lees verder

Open sollicitatie Arnhem Arnhem

Staat jouw droombaan er nu niet bij maar wil je wel graag bij Soleo Arnhem werken? Overtuig ons waarom we met jou in gesprek moeten

Lees verder

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie