Locatie

Soleo Almere

Onze vestiging in Almere vind je in het centrum, tegenover het station. Vanuit dit contactcenter werken we voor diverse opdrachtgevers, waaronder een financiële dienstverlener, een telecomprovider en verschillende dagbladen. De sfeer is informeel en er worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd, zowel vanuit de opdrachtgevers als binnen het team.

De pluspunten van dit contactcenter:

  • Contract; je komt direct bij ons in dienst
  • Flexibiliteit; je mag zelf je rooster bepalen
  • Bereikbaarheid; vlakbij het station, de bushalte en voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Sociaal; een divers team met leuke collega’s
  • Ontwikkeling; opleiding en doorgroeimogelijkheden naar de opdrachtgever

 

Werken bij Soleo Almere

Door de groei van projecten zijn we op zoek naar nieuw talent.

Heb jij een commerciële instelling, kun je snel schakelen en wil je goed verdienen? Je kunt vrijwel direct bij ons aan de slag, zowel fulltime als parttime. Dus pak je kans en check onderstaande vacatures.

Vacatures in Almere

functie
locatie
dienstverband

HR Medewerker Almere

Uitdagende functie waarbij alle facetten van HR aan bod komen. Ben jij die professional die om kan gaan met een grote diversiteit aan HR taken.

Lees verder

Accounting Manager Almere

Uitdagende vacature voor een senior finance professional. Administraties inrichten & integreren, processen automatiseren, periodiek rapporteren etc.

Lees verder

Klantcontact medewerker Goede Doelen Loterijen Al Almere

Heb jij een commerciële instelling, goede communicatie skills en een duidelijke telefoonstem? Kom werken in het leukste Salesteam van Almere

Lees verder

Recruiter Almere

Leuke en gemotiveerde klantcontactprofessionals werven en matchen bij het juiste project. Daar word jij blij van als Recruiter bij Soleo.

Lees verder

Open sollicitatie Almere Almere

Staat jouw droombaan er nu niet bij maar wil je wel graag bij Soleo Almere werken? Overtuig ons waarom we met jou in gesprek moeten

Lees verder

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie