Locatie

Soleo Almere

Onze vestiging in Almere vind je in het centrum, tegenover het station. Vanuit dit contactcenter werken we voor diverse opdrachtgevers, waaronder een financiële dienstverlener, een telecomprovider en verschillende dagbladen. De sfeer is informeel en er worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd, zowel vanuit de opdrachtgevers als binnen het team.

De pluspunten van dit contactcenter:

  • Contract; je komt direct bij ons in dienst
  • Flexibiliteit; je mag zelf je rooster bepalen
  • Bereikbaarheid; vlakbij het station, de bushalte en voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Sociaal; een divers team met leuke collega’s
  • Ontwikkeling; opleiding en doorgroeimogelijkheden naar de opdrachtgever

 

Werken bij Soleo Almere

Door de groei van projecten zijn we op zoek naar nieuw talent.

Heb jij een commerciële instelling, kun je snel schakelen en wil je goed verdienen? Je kunt vrijwel direct bij ons aan de slag, zowel fulltime als parttime. Dus pak je kans en check onderstaande vacatures.

Vacatures in Almere

functie
locatie
dienstverband

Recruitment Director Almere

Heb jij ervaring met recruitment funnels, wervings- en social media campagnes en denk je zowel strategisch als creatief?

Lees verder

Incasso Medewerker Almere

Als incasso medewerker krijg je werk dat ertoe doet. Met een persoonsgerichte aanpak bied je maatwerk bij het oplossen van schulden.

Lees verder

Incasso Expert Almere

Ons team in Almere zoekt Incasso Experts met een persoonsgerichte aanpak. Heb jij minimaal 1 jaar relevante en aantoonbare ervaring?

Lees verder

Callcenter Medewerker Bron- en Contactonderzoek Almere

Als Callcenter medewerker bron- en contactonderzoek help je actief mee de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan!

Lees verder

Jr Recruiter Almere

Als Recruiter, of Talent Scout, ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van klantcontactprofessionals voor Soleo Almere.

Lees verder

Open sollicitatie Almere Almere

Staat jouw droombaan er nu niet bij maar wil je wel graag bij Soleo Almere werken? Overtuig ons waarom we met jou in gesprek moeten

Lees verder

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie