Champagne toost voor overname

Overname HMS door Soleo

De Soleo Groep kondigt vandaag de overname van HMS Contact Centers en HMS Customer Care aan. Met deze overname verstevigt de Soleo Groep haar marktpositie in Nederland.

HMS is een multichannel contactcenter en al jarenlang werkzaam voor nationale en internationale organisaties. Tom Verzellenberg, in 2020 gestart bij HMS, krijgt de dagelijkse leiding over de activiteiten in ’s Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam. Robert Holterman, de huidige eigenaar en algemeen directeur van HMS, blijft als bestuurder actief bij de organisatie betrokken.

Wij hebben als Soleo Groep samen met onze investeerder Capital A een ambitieuze groeistrategie bepaald.” licht Jac Vermeer, directeur Soleo Groep toe. “Daar waar we in België onze contactcenter activiteiten onlangs hebben uitgebreid met een nieuwe vestiging in Zaventem, kiezen we er in Nederland bewust voor om met HMS verder te gaan. Met deze overname vergroten we niet alleen onze geografische dekking in Nederland, maar voegen we een gerenommeerd bedrijf met een grote en trouwe klantenkring aan onze groep toe.”

De contactcenter markt is al enige tijd aan het consolideren. In de zoektocht naar een solide partner bleek al snel de Soleo Groep goed bij ons te passen. We hebben in Soleo niet alleen een financiële partner gevonden, we delen een passie voor klantcontact en kwaliteit en zien onze medewerkers als ambassadeurs van onze opdrachtgevers.” vult Robert Holterman aan.

We zijn blij met deze stap en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.” vervolgt Vermeer. “De corona tijd heeft maar weer aangetoond hoe extreem belangrijk het voor iedereen is om zaken op afstand te kunnen regelen. De klantgerichtheid van organisaties is fors toegenomen en het besef dat iedere interactie met een klant bijdraagt aan de klantbeleving ook, of dit nu geautomatiseerd of persoonlijk gebeurt. Daar leveren de  medewerkers van HMS en Soleo dagelijks een belangrijke en professionele bijdrage aan. Daar zijn we trots op.”

HMS N.V. is opgericht in 1993 in ’s-Hertogenbosch en specialiseerde zich in B2B Outbound telemarketing. Inmiddels is HMS N.V. uitgegroeid tot een gerenommeerde zakelijk dienstverlener voor Outbound telemarketing en Inbound Customer Care. De dienstverlening wordt multichannel en multilingual aangeboden vanuit drie vestigingen, met 200 werkplekken en ca. 250 medewerkers in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.
HMS N.V. levert haar diensten volgens de hoogste kwaliteitsnormen die worden geborgd door een ISO 9001 en ISO 27001 certificering.

Meer nieuws

Wisseling van de wacht

Jasper ter Horst wordt per 1 maart directeur Soleo Business Unit Zakelijk. Met zijn kennis en bevlogenheid gaat hij de BU naar een nog hoger niveau tillen. Lees verder

Customer First in gesprek met Jac Vermeer

"Je moet altijd kwaliteit leveren, dat blijft hetgeen waar je je mee onderscheidt", is het slotadvies van Jac Vermeer in zijn gesprek met CustomerFirst. Lees verder

Specialist in klantcontact

Klantcontact is onze corebusiness, wij verzorgen dit voor bedrijven, zodat zij zich kunnen richten op hún business. Interview met Alco Bosch en Jac Vermeer Lees verder
Soleo Contact

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie