Deventer

Deventer

Klantenservice Medewerker VGZ

Klantenservice medewerker VGZ sta je klanten te woord via telefoon, email en chat. Je helpt met vragen over verzekeringen en vergoedingen.
Lees verder
Deventer

Klantenservice medewerker met levenservaring

Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen, lukt het jou een gehoortest afspraak in te plannen voor consumenten met interesse.
Lees verder
Deventer

Klantenservice medewerker Slimme Meters

Aan de slag voor een organisatie die ‘slimme meters’ plaatst? Jij weet hoe je de klant helpt bij een vraag of maken van een afspraak!
Lees verder
Deventer

Klantenservice medewerker zorghulpmiddelen

Wil jij een betekenisvolle bijdrage leveren aan de maatschappij? En ben jij daarnaast servicegericht, geduldig en op zoek naar een nieuwe baan voor langere tijd?
Lees verder
Deventer

Klantenservice medewerker pinautomaten

Jij geeft ondernemers antwoord op elke vraag over betaaloplossingen. Zo kan iedereen weer contactloos betalen en online shoppen!
Lees verder
Deventer

Specialist Customer Service VGZ #deels thuiswerken

Als Specialist Customer Service VGZ ga je aan de slag in een baan die ertoe doet. Jij hebt het antwoord op alle verzekeringsvragen!
Lees verder
Deventer

Klantenservice medewerker (deels thuiswerken)

Heb je ervaring in een contactcenter of wil jij juist ervaring opdoen als klantenservice medewerker? Solliciteer vandaag nog!
Lees verder
Deventer

Seniore Klantadviseur

De juiste vragen stellen, écht contact maken en mensen goed inschatten, dat is wat jij als seniore klantadviseur als de beste kan.
Lees verder
Deventer

Junior Planner / Trafficer Klantenservice

Uitdagende functie voor een junior planner / trafficer beschikbaar. Heb jij al ervaring en ben je toe aan de volgende stap!
Lees verder
Deventer

Klantenservice Medewerker

We hebben verschillende klantenservice functies beschikbaar bij Soleo Deventer! Parttime of Fulltime. Ontdek jouw mogelijkheden
Lees verder
Deventer

Klantenservice medewerker VanDijk studiemateriaal

Boeken uitzoeken, bestellen, ontvangen, terugsturen, licenties regelen of online inloggen. Veel gaat goed en soms is er wat hulp nodig.
Lees verder
Deventer

Helpdeskmedewerker

Als klantenservice medewerker beantwoord je allerhande vragen en begeleid jij klanten op afstand door het systeem. Heel afwisselend!
Lees verder
Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2022 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie