Deventer

Deventer

Klantcontact Medewerker

Bij Soleo Deventer verzorgen wij de klantenservice voor verschillende bedrijven; van zorgverzekeraar tot incassobureau en een hoor-specialist.
Lees verder
Deventer

Data Analist

Ben jij een ervaren Data Analist? Help mee om onze data gedreven organisatie naar het volgende niveau te brengen!
Lees verder
Deventer

Klantenservice Medewerker Beter Horen

Voor onze opdrachtgever Beter Horen zoeken we collega's die goed kunnen luisteren, helder communiceren en van nature snel contact leggen.
Lees verder
Deventer

Klantenservice Medewerker CCV

Consumenten verwachten een naadloze betaling. En jij als Klantenservice Medewerker van CCV gaat hierin een belangrijke rol spelen. Hoe tof!
Lees verder
Deventer

Klantenservice Medewerker Euromaster

Vind jij het tof om je in te zetten voor vrachtwagenchauffeurs met bandenpech? Ga aan de slag op de klantenservice voor Euromaster!
Lees verder
Deventer

Klantenservice Medewerker BAM

Klanten nemen telefonisch contact met je op om een afspraak te maken voor het plaatsen van een slimme meter; jij fikst het!
Lees verder
Deventer

Klantenservice medewerker VGZ (thuiswerken)

Als klantenservice medewerker beantwoord je vragen van klanten over hun zorgverzekering. Dat doe je op kantoor en later vanuit huis.
Lees verder
Deventer

Medewerker klanttevredenheid (thuiswerken)

Jij bent het telefonische visitekaartje van een energieleverancier. Je belt naar aanleiding van een nieuw contract, vanuit service oogpunt.
Lees verder
Deventer

Incasso Medewerker GGN (thuiswerken)

Als incasso medewerker bied je maatwerk bij het oplossen van schulden, je helpt mensen weer controle te krijgen over hun financiën.
Lees verder
Deventer

Klantcontact Medewerker Euromaster. Starters gezocht (thuiswerken)

Voor deze toffe instroom functie zoeken wij mensen die graag het vak van Klantcontact Medewerker willen leren. Lees snel verder!
Lees verder
Deventer

Klantenservice Medewerker Webshops

Ben jij die vrolijke klantenservice medewerker die zorgt dat iedere klant met een goed gevoel de telefoon ophangt? Lees dan snel verder.
Lees verder
Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2022 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie