Arnhem

Arnhem

Seniore Klantadviseur

Ben je door jouw levenservaring in staat écht contact te maken? Of ben je een tijdje met (pre)pensioen en wil je nog doorwerken? Dat kan!
Lees verder
Arnhem

Klantenservice medewerker (deels thuiswerken)

Ben jij de klantenservice medewerker die wij zoeken? Vragen van klanten beantwoorden via telefoon, mail en chat, hoe leuk is dat!
Lees verder
Arnhem

Klantcontact medewerker DPG Media

Geniet jij van het lezen van tijdschriften of kranten? Kom werken bij Soleo en adviseer bestaande en nieuwe klanten van DPG Media
Lees verder
Arnhem

Klantcontact medewerker

Ben jij klant- en servicegericht, heb je een neus voor commerciële kansen en ben je op zoek naar een parttime of fulltime baan?
Lees verder
Arnhem

Klantenservice medewerker VanDijk studiemateriaal

Als klantenservice medewerker beantwoord je vragen van leerlingen, ouders of verzorgers, dit kan via telefoon, e-mail of chat.
Lees verder
Arnhem

Klantcontact medewerker verkoop VodafoneZiggo

Je luistert goed naar de behoefte van de klant, herkent verkoopsignalen en hebt een mooi aanbod voor iedere klant van VodafoneZiggo
Lees verder
Arnhem

Klantcontact medewerker Goede Doelen Loterij

Heb jij een neus voor verkoopkansen? Heb jij een vlotte babbel in correct Nederlands? Houd je van hard werken en lol maken op je werk?
Lees verder
Copyright Soleo Contact Centers B.V. © 2022 beveiligd met reCAPTCHA Positionering door

Op deze website gebruikt Soleo cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer informatie